Американският сенатор от Републиканската партия Линдзи Греъм (на снимката) призова

...
Американският сенатор от Републиканската партия Линдзи Греъм (на снимката) призова
Коментари Харесай

US сенатор призова САЩ да дадат бомби на Израел и заяви: Атомните бомбардировки над Хирошима и Нагасаки бяха правилното решение

Американският сенатор от Републиканската партия Линдзи Греъм (на снимката) прикани в ефира на NBC Съединени американски щати да продължат да доставят с бомби и боеприпаси Израел, с цел да се постави завършек на спора в Близкия изток.

В тази връзка той направи паралел с края на Втората международна война. По думите му точно с стартирането на атомните бомби над Хирошима Нагасаки е бил комплициран краят на Втората международна война, което съгласно Греъм е било „ вярно решение “.

Когато бяхме застрашени от заличаването ни като нация след Пърл Харбър и последвата война с германците и японците, ние взехме решението да сложим завършек на спора с атомните бомбардировки над Хирошима и Нагасаки. И това бе вярното решение. Ето за какво би трябвало да дадем на Израел бомбите, от които се нуждаят, с цел да приключат войната. Не могат да си разрешат да изгубят и ние би трябвало да сме до тях, с цел да сведем вредите до най-малко, уточни сенаторът от Южна Каролина.

По време на изявлението Греъм се ядоса, откакто водещият на предаването, в което участваше, му напомни, че преди време също Рейгън е спрял военна помощ за Израел – нещо, за което в този момент Греъм остро подлага на критика Байдън.

Греъм най-после прикани Израел „ да направи каквото е нужно “, с цел да се запази като еврейска страна.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР