Американският производител на мотоциклети Харлей-Дейвидсън представи новия си мотоциклет Спорт

...
Американският производител на мотоциклети Харлей-Дейвидсън представи новия си мотоциклет Спорт
Коментари Харесай

"Харлей-Дейвидсън" представиха нов мотоциклет

Американският производител на мотоциклети " Харлей-Дейвидсън " показа новия си мотоциклет " Спорт Глайд ", оповестиха от българското посланичество на компанията. Той се задвижва от последното потомство Milwaukee-Eight мотор, екипиран с двойни балансиращи валове, с цел да се отстраняват вибрациите на луфт.

Мотоциклетът разполага с електронен круиз надзор, антиблокираща система на спирачките и нови джанти. " Спорт глайд " е с типичен за " Харлей " линии, само че в това време има модерна визия. Моделът е един от стоте нови, които компанията възнамерява да създаде 2027 година.

Обтекателят на новия модел е захванат е за предницата с елементарно отварящи се скоби, правейки монтирането и демонтирането бързо и комфортно. За тези, които желаят още по-голяма отбрана от вятъра, общоприетото 1.5-инчово стъкло може да се размени с 5.5-инчово.

" Харлей Дейвидсън Спорт глайд " е оборудван с нови твърди куфари, които могат да бъдат отворени единствено с една ръка от мястото на лидера. Общият им потенциал е 25.5 литра. Моделът се предлага в три цвята, кръстени Vivid Black, Twisted Cherry и Silver Fortune.

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР