Американският президент Доналд Тръмп съпругата му Мелания Тръмп приключиха втория

...
Американският президент Доналд Тръмп съпругата му Мелания Тръмп приключиха втория
Коментари Харесай

Мелания и Доналд посрещаха на вечеря в Лондон

Американският президент Доналд Тръмп брачната половинка му Мелания Тръмп завършиха втория ден от визитата си в Лондон с реципрочна вечеря в резиденцията на американския дипломат във Англия, съобщи АП.

Президентът и първата дама посрещнаха принц Чарлз и брачната половинка му Камила Паркър-Боулс на червен килим пред резиденцията, известна като Уинфилд хаус. На вечерята участваха към 60 посетители, а президентът седеше сред английския министър-председател Тереза Мей и принц Чарлз.

В внезапен контрастност с изтънченото меню в двореца, което включваше задушена на пара камбала и ягодов десерт, които бяха сервирани с бутилка вино „ Шато Лафит “ за 2000 паунда – в този момент гостите бяха посрещнати с говеждо, картофи, сладолед и Калифорнийско алено вино за 30 $ бутилката – меню, което подхожда на „ по-простичкия усет “ на президента на Съединени американски щати.

Банкетът беше свършек на натоварения ден за Тръмп, който организира взаимна конференция с Тереза Мей, срещна се на четири очи с Найджъл Фараж и съумя да избегне малочислен митинг в централната част на Лондон.

На вечерята нямаше речи, за разлика от формалния прием в двореца, само че и президентът и принц Чарлс подвигнаха къси наздравици.

„ За здравето на Нейно величество кралицата и техни кралски величества Принцът на Уелс и Херцогинята на Корнуол “, приветства гостите Тръмп.

“Дами и господа апелирам присъединете се към моя тост в чест на президента на Съединени американски щати и госпожа Тръмп “, бе късата тирада на принц Чарлз Във вестибюла пред банкетната зала гостите оживено разговаряха един с различен на фона на спуснатия на половина американски байрак в памет на 12-те жертви на стрелбата във Вирджиния бийч предходната седмица.

Сред дипломатите, присъстващи на вечерята от американската страна бяха държавният секретар Майк Помпео, финансовият министър Стивън Мнучин и съветникът по националната сигурност Джон Болтън.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР