През последния месец управлението на ГЕРБ-ДПС и на техния служебен

...
През последния месец управлението на ГЕРБ-ДПС и на техния служебен
Коментари Харесай

ГЕРБ и ДПС се опитват да върнат стария модел на управление. Няма да подкрепим такова правителство

„ През последния месец ръководството на ГЕРБ-ДПС и на техния длъжностен кабинет се натъкнахме на един пропуснат от предишното модел - „ в случай че мине номерът ". Пробваха го с детската болница, по-късно с понижаване на нарастването на пенсиите, само че номерът не мина. Сега пробват номера с цената на тока. АЕЦ „ Козлодуй " внезапно взема решение токът да се качи с 30%. Искаме чуване на министъра на енергетиката по тематиката за нарастването на тока. Така че, номерът няма да мине ", изясни Кирил Петков.

По-рано ГЕРБ отхвърлиха включване в дневния ред на предлагането на ПП-ДБ да се изслушат министърът на енергетиката и ръководителят на КЕВР.

На брифинг пред медиите Петков изясни още, че сега ГЕРБ и Движение за права и свободи се пробват да върнат остарелия модел на ръководство при който, в случай че мине номерът, всички българи ще заплащат. Пред българските жители стои изборът сред два модела: европейският стопански модел или моделът на „ постната пица ". – „ Ние заставаме зад европейския модел, където неравенството пада, всички обществени групи не се усещат изоставени и икономическото развиване се качва и богатствата са споделени ", сподели Петков.

„ За по този начин прословутите заеми, за които говорите - ГЕРБ оставя страната с дълг към Брутният вътрешен продукт 24,6%. Ние оставихме с 23,1% - % и половина надолу е дългът. Така че спрете да лъжете българските жители, че няма пари. Пари има. Въпросът е, че вие желаете тези пари да отиват не при българските жители, не при всички общини, а желаете да отиват при доближените компании, обръчите от компании, за които говорите още от 2008-2009 година ", каза Асен Василев в Народното събрание.

Това е резултатът на Промяната, а през днешния ден изборът е явен съгласно Кирил Петков:

„ Или ще имаме естествена европейска България, или държавно управление ГЕРБ-ДПС с Пеевски и Борисов. ГЕРБ и Движение за права и свободи обявиха, че желаят да ръководят дружно, с министър председател Борисов. Ние желаеме занапред да заявим ясно, че такова държавно управление няма да подкрепим. "

 
„ Тази кална акция, тази изнервеност е предсмъртният вик на господин Пеевски, тъй като от ден на ден ще излиза наяве, че с него на врата нито ГЕРБ, нито Движение за права и свободи ще могат законно и стабилно да упражняват властта в България, да образуват устойчиво държавно управление и да бъдат сътрудници в Европейски Съюз ", сподели Христо Иванов.

" Ние от ПП-ДБ сме гарантът, че този тъмен и нездравословен за България сюжет няма да се състои. Но ни би трябвало още по-голяма мощ след тези избори ", каза изрично Николай Денков в декларация от трибуната на Народното събрание. Той посочи, че от дейностите на служебното държавно управление се вижда една позната от близкото минало картина, която демонстрира какво ни чака всички нас, в случай че ГЕРБ и Движение за права и свободи още веднъж получат властта и ни върнат към познатата непоклатимост на " постната пица с бухалките ".

„ Защо през днешния ден никой не попита министър ръководителя Главчев, дали ще сезира ДАНС да направи инспекция, за това кой е подслушвал централата на политическа партия в участваща в ръководството на страната. След като в последните седмици Главчев подреди множеството инспекции ", добави Атанас Атанасов.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР