Американският президент Доналд Тръмп бе остро разкритикуван от лекарската общност,

...
Американският президент Доналд Тръмп бе остро разкритикуван от лекарската общност,
Коментари Харесай

Радикална идея за лечение на коронавирус предложи Тръмп

Американският президент Доналд Тръмп бе остро неодобрен от лекарската общественост, откакто предложи да се изследва дали коронавирусът може да бъде лекуван с инжектиране на дезинфектант в тялото, съобщи BBC.
Той също по този начин предложи предложи на брифинг телата на пациентите да бъдат подлагани на ултравиолетова светлина – концепция, която бе отхвърлена от доктор.

В същото време Уилям Брайън, и.д. началник на дирекцията за просвета и технологии в министерството на вътрешната сигурност показа на брифинга изследване, съгласно което слънчевата светлина понижава предаването на вируса, а дезинфектантът го убива.
Отбелязвайки, че резултатите от проучването би трябвало да се одобряват внимателно, Тръмп предложи бъдещи дейности в тази тенденция.
„ Да предположим, че подложим тялото на мощна – ултравиолетова или просто доста мощна светлина “, сподели президентът, обръщайки се към доктор Дебора Биркс, координатор за ковид в Белия дом.
„ И по-късно може светлината да бъде вкарана в тялото – през кожата или по някакъв различен метод. Мисля, че казахте, че ще изпробвате това също. Звучи забавно “, продължи президентът, представен от БНР.
„ След това идва дезинфектантът, който работи за минута. И има ли метод ние да създадем нещо като да вземем за пример инжекция.. “.
Според Тръмп Съединените щати са " покрай ваксина " за Covid-19, само че не са " покрай всеобщото тестване ". Той акцентира, че в последна сметка ще бъде направена ваксина, защото в редица страни са утвърдени опити с проектоваксини.
Доналд Тръмп добави, че Съединени американски щати всеки ден учат " повече за врага ", визирайки ковид. Той акцентира, че проучванията демонстрират, че коронавирусът оцелява по-добре в студено и изсъхнало време, в сравнение с в горещи и влажни условия.
Коронавирусът умира бързо на слънце, макар че " подправените вести " по-рано отхвърлиха концепцията, съобщи президентът.
На постоянната конференция на Работната група за ковид в четвъртък, Белият дом разкри ново изследване на Министерството на вътрешната сигурност, което се споделя, че вирусът умира по-бързо на слънчева светлина. Проучването също по този начин демонстрира, че по-високата мокрота също убива вируса по-бързо.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР