Американският пратеник за Близкия изток Брет Макгърк ще пътува до

...
Американският пратеник за Близкия изток Брет Макгърк ще пътува до
Коментари Харесай

Американски пратеник преговаря в Египет и Израел за заложниците

Американският делегат за Близкия изток Брет Макгърк ще пътува до района тази седмица за продължение на договарянията за освобождението на заложниците, държани от палестинската ислямистка формация " Хамас " в Газа, каза във вторник почитан чиновник на администрацията на Байдън, представен от " Ройтерс ".

Макгърк, който взе участие в предходни договаряния, ще посети Египет в сряда и Израел в четвъртък, сподели служителят.

Срещите са последните в настоящите договаряния сред Съединените щати, Египет, Израел и Катар , които се стремят да реализират пауза във войната и освобождението на повече от 100 заложници, държани от " Хамас " след

Междувременно Съединени американски щати също по този начин на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, призоваваща за краткотрайно преустановяване на огъня във войната Израел- " Хамас ".

Съединените щати " не възнамеряват да бързат " с гласуването , с цел да дадат време за договаряния, сподели почитан чиновник на американската администрация, пожелал анонимност, пред " Ройтерс " в понеделник.

Американски чиновници споделиха, че продължаващите договаряния за заложници са били продуктивни, само че са претендирали повече настояща работа.
 Южна Африка желае Хага да признае израелската окупация за противозаконна
Южна Африка желае Хага да признае израелската окупация за противозаконна

Очаква се на съдиите да отнеме почти шест месеца, с цел да издадат мнение по настояването
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР