Според експертите британските наблюдатели на звезди имат 90% шанс да

...
Според експертите британските наблюдатели на звезди имат 90% шанс да
Коментари Харесай

Северното сияние може да се завърне в Обединеното кралство, тъй като Met Office издава предупреждение за „90% шанс“

Според специалистите английските наблюдаващи на звезди имат 90% късмет да видят зашеметяващото Северно зарево още веднъж на следващия ден.

Освен това известно като полярно зарево, линиите от розова и зелена светлина бяха следени в Обединеното кралство и в елементи от Европа предходната седмица, откакто рискова геомагнитна стихия ги накара да бъдат по-видими, съгласно Националната администрация за океаните и атмосферата на Съединени американски щати.

При ясно небе в елементи от страната се очакваше през уикенда хората да могат да видят добре Северното зарево, само че не се получи по този начин. Метеорологичната работа обаче към този момент издаде „ алена паника “ за понеделник вечер, което значи, че полярното зарево ще се вижда с око и камера от цяла Англия още веднъж заради слънчевите стихии. Полярното зарево ще наподобява изключително мощно в Шотландия и Северна Ирландия след 21:00 часа на следващия ден.

Експертът по галактическото време в Met Office Криста Хамънд сподели: „ Районът на слънчевите петна ще се връща към страната, обърната към Земята към...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР