Американският посланик в България Херо Мустафа с първо посещение на

...
Американският посланик в България Херо Мустафа с първо посещение на
Коментари Харесай

Херо Мустафа посети военното разузнаване, срещна се и с кметове

Американският дипломат в България Херо Мустафа с първо посещаване на работа “Военно разузнаване ". Срещата се е провела на 30 септември, само че бе оповестена от пресцентъра на службата ден по-късно. В срещата са участвали министърът на защитата Георги Панайотов, представители на посолството и управлението на военното разузнаване

По време на диалозите е било маркирано високото равнище на двустранните връзки и готовността за задълбочаването и разширението им. Министър Панайотов обрисувал актуалните провокации за сигурността пред евроатлантическата общественост и готовността за продължение на взаимните старания за превъзмогването им.

От своя страна шефът на СВР бригаден военачалник Венелин Венев удостоверил решимостта на службата за поддържане на стабилно партньорство, като показал, че визитата на дипломат Мустафа се приема от българското военното разузнаване като израз на доверие сред двете страни.

На 1 октомври посланик Мустафа се срещна и с кметове от Черноморието. " Посланик Мустафа сподели, че е признателна да назова тези локални водачи наши сътрудници в голям брой значими начинания в района. Съединените щати се ангажират да работят с българските градове, с цел да основат работни места и да засилят връзките сред хората ", е маркирано в известието на Американското посолство.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР