Актьорите Радина Кърджилова и Деян Донков са се разделили още

...
Актьорите Радина Кърджилова и Деян Донков са се разделили още
Коментари Харесай

ГРЪМ В РАЯ: Радина и Деян се разделиха

Актьорите Радина Кърджилова и Деян Донков са се разделили още предходната година тихомълком. Звездната двойка към момента пази в загадка новината за разрива в връзките си и даже множеството им сътрудници от театралните среди не знаят, твърди Intrigi.bg.

„ Радина не желае да се подвига към момента медиен звук към раздялата поради двете им деца. Иска първо да свикнат с мисълта и да се приспособяват към новата обстановка “, разказват нейни близки.

Двамата от години имат проблеми, като още в зората на връзката им стана ясно, че Донков й протяга ръка. Лично брат й е подавал сигнали до полицията за физически тормоз над сестра си.

Не домашно принуждение обаче е причина за раздялата, а изневяра от страна на Донков. Актрисата от дълго време го подозирала по отношение на колежка от Народния спектакъл, до момента в който най-после самият Донков си признал.

В момента секссимволът на българското кино е на квартира, само че постоянно прекарва време в общия им дом в столицата, защото се грижи а децата. Сега е мощен сезон за Радина и съвсем непрекъснато е на подготовки и представления. През по-голямата част от седмицата Деян се грижи за децата, а когато няма опция, поемат бабите.

За провал в връзките между Донков и Кърджилова подсказват и профилите им в обществените мрежи, където от близо годината двамата нямат общи фотоси.

Радина и Деян имат две деца – 8-годишния Христо и 3-годишния Йоан. С артиста имаха дълга 13-годишна връзка, само че по този начин и не подписаха брак. Преди време алегорично си размениха брачни халки, само че все още Кърджилова е свалила своята.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР