Джоуи Есекс настоя, че е влязъл във вилата на Love

...
Джоуи Есекс настоя, че е влязъл във вилата на Love
Коментари Харесай

Бившата Джоуи Есекс го нарича „безмилостен“ и твърди, че романът им „Аз съм знаменитост“ е бил фалшив

Джоуи Есекс настоя, че е влезнал във вилата на Love Island, с цел да откри любовта, само че не всички негови някогашни приятелки са уверени, че той споделя истината.

Звездата от „ Единственият метод е Есекс “, 33-годишна, сега припича слънцето в Испания, до момента в който разбърква тенджерата с сътрудниците си от кино лентата „ Островът на любовта “. Феновете харесаха драмата и наподобява, че той се е отпуснал във вилата в Майорка, до момента в който всичко стартира сред звездите.

В момента той се среща със Саманта Кени, само че почитателите са уверени, че е получил „ бола “, откакто разбра, че тя е голям почитател на TOWIE – в които той взе участие сред 2011 и 2013 година След като напусна TOWIE, той незабавно продължи да се появява в I'm A Celebrity... Get Me Out Of Here! с хора като Лора Уитмор, Джо Суош и Ейми Уилъртън.

Ейми и Джоуи от Мис Вселена на Англия провокираха клюки по време на присъединяване си в I'm A Celebrity... Get Me Out Of Here! през 2013 година, където Ейми приключи пета, а Джоуи остана четвърти. Те бях...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР