Американският актьор Леонардо ди Каприо по време на снимките на

...
Американският актьор Леонардо ди Каприо по време на снимките на
Коментари Харесай

Герой: Ди Каприо се хвърли в ледено езеро и спаси две кучета

Американският артист Леонардо ди Каприо по време на фотосите на кино лентата " Не гледай нагоре ", избави две кучета, хвърляйки се в ледено езеро, с цел да ги извади. Актьорите на кино лентата описаха за това в изявление за Entertainment Weekly.

По време на фотосите артистът наел къща, в която живеел с две хъскита. Веднъж един от домашните му любимци, който не е привикнал с обстоятелството, че езерата замръзват при мраз, защото те живеели в Калифорния от самото начало, скочил в замръзналото езеро. За да се измъкне оттова, той се нуждаеше от помощ, тъй че Ди Каприо без съмнение го последва в ледената вода. „ Второто куче се хвърли да ближе това, което се давеше, и по този начин всички се озовахме в езерото “, сподели артистът.

По-рано стана известно, че в Испания чиновници на Гражданската армия (полицейска полувоенна част) са избавили домакински любим, което бе затънало в съвсем замръзнало езеро. То гонело пръчка, която му хвърлял притежателят, само че ледената кора не на всички места била дебела, в един миг кучето попадала в ледена дупка, а не могло единствено да се измъкне. Собственикът му се обърнал за помощ и пристигналите спасители трябвало да се съблекат и да влязат в ледените води, с цел да извадят животното. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР