Американският актьор и носител на награда Оскар Куба Гудинг Джуниър

...
Американският актьор и носител на награда Оскар Куба Гудинг Джуниър
Коментари Харесай

Съд грози Куба Гудинг Джуниър заради обвинения в изнасилване

Американският артист и притежател на премия " Оскар " Куба Гудинг Джуниър може да бъде измамен под правосъдна отговорност по обвинявания в обезчестяване, осъществено през 2013 година, съобщи Ройтерс, като цитира решение на арбитър от Манхатън.

Съдията Пол Кроти се произнесе дали има учредения от Куба Гудинг Джуниър да бъде потърсена отговорност поради обвиняванията, отправени му от жена, криеща същинската си идентичност и представяща се като Джейн Доу. Тя твърди, че два пъти е била изнасилена от артиста в хотелска стая в Ню Йорк през 2013 година

Жената срещнала Гудинг Джинър в бар в Манхатън през август 2013 година и била поканена да се причисли към него за по пиво в непосредствен хотел. Той я убедил да го придружи до хотелската му стая, където е декларирал, че би трябвало да се преоблече. Актьорът по-късно е протегнал ръка полово на дамата.

Миналото лято Джейн Доу заведе цивилен иск против Куба Гудинг. Тя желае обезщетение от малко под 6 милиона щатски $.

Актьорът изрично отхвърля обвиняванията. Съдебното чуване на Гудинг е планувано за 7 септември.

53-годишният Куба Гудинг Джуниър печели " Оскар " за най-хубав артист в поддържаща роля през 1997 година за осъществяването си във кино лентата " Джери Магуайър ".

През 2019 година артистът пледира почтен по обвинявания, отправени му от три разнообразни дами, които твърдяха, че ги е опипвал. Предполагаемите произшествия са станали в нощни клубове в Ню Йорк година по-рано.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР