Американските военновъздушни сили се заричат да защитят военната база Зона

...
Американските военновъздушни сили се заричат да защитят военната база Зона
Коментари Харесай

ВВС на САЩ: Ще пазим Зона 51 от атаки

Американските военновъздушни сили се заричат да защитят военната база " Зона 51 " в пустинята Невада от " нападението ", в което, съгласно подписка във Facebook, ще се включат повече от 1 милиондуши, които желаят да видят извънземни, сподели говорителката на Военновъздушни сили Лора Макандрюс.

" Това е настоящ полигон на Военновъздушни сили на Съединени американски щати. Ние не съветваме никого да се пробва да проникне на територията му, където образоваме американските въоръжени сили, " сподели МакЕндрюс пред „ Вашингтон пост “.

" Американските военновъздушни сили постоянно са подготвени да пазят Америка и нейната благосъстоятелност ", добави тя.

Вече повече от 1,14 милиона души са се записали за „ нападението ” на военната база във Facebook, още 945 хиляди души са написали, че са „ заинтригувани ” от щурма. Целта на събитието е да удостовери известната легенда, че базата съдържа скрити доказателства за извънземни, които посещават Земята или даже тела на самите извънземни. Атаката е планувана за 20 септември.

Военната база " Зона 51 " в Невада от дълго време се свързва в публичното схващане с теории за интрига за извънземните форми на живот. Във кино лентата от 1996 година „ Денят на независимостта “, базата се явява като лаборатория за опити с извънземни, само че същинското й предопределение и до през днешния ден е незнайно.

Американските управляващи признаха съществуването въз основата едвам през 2013 година, а и в този момент той остава добре предпазен обект.

Организаторите оферират на участниците да тичат „ като Наруто, с цел да изпреварят патроните “, следвайки неповторимия жанр на основния воин на японската аниме продукция „ Наруто “. Той тича с ръце обратно и с наведена глава.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР