Американските власти арестуваха жена във връзка с щурма на Капитолия

...
Американските власти арестуваха жена във връзка с щурма на Капитолия
Коментари Харесай

Арестуваха американка, заплашила да убие Нанси Пелоси

Американските управляващи арестуваха жена по отношение на щурма на Капитолия от поддръжниците на някогашния президент Доналд Тръмп, която е оповестила желанието си да простреля ръководителя на Камарата на представителите на Конгреса на Съединени американски щати Нанси Пелоси , съобщи " Спутник ".

Жената е разпозната от видеоклип, който е изпратила на децата си. Във видеото се чувало дамата да споделя: " " Влязохме в Капитолия.Влязохме вътре, изпълнихме своята част. Търсихме Нанси, с цел да я гръмна в мозъка, само че не я намерихме ", споделя американката.

Редица протестиращи, взели участие в щурма на Капитолия, бяха задържани и/или упрекнати за разнообразни закононарушения, в това число подкрепяне и подпомагане за кражба на държавно имущество.
 Първи обвинявания за размириците в Капитолия
Първи обвинявания за размириците в Капитолия

На двама от арестуваните бяха повдигнати обвинявания

22-годишната Райли Джун Уилямс от Харисбърг беше освободена от пандиза предходната седмица, откакто се похвали, че е откраднала преносимия компютър на Пелоси. Принудена е да носи електронен етикет за следене.

Липсващият преносим компютър към момента не е възобновен.

Майкъл Шервин, американски юрист в окръг Колумбия, съобщи по-рано тази седмица, че полицията е идентифицирала 400 обвинени и арестувала 135 във връзка със щурма на държавната постройка.
 След щурма на Капитолия - 25 каузи за вътрешен тероризъм
След щурма на Капитолия - 25 каузи за вътрешен тероризъм

Строги ограничения

Инцидентът се разигра след митинг на поддръжници на някогашния президент Доналд Тръмп пред Капитолийския рид, където Избирателният лицей се свика, с цел да разгласи публично Джо Байдън за победител в президентските избори през 2020 година

Насърчени от изказванията на Тръмп, че вотът е бил откраднат посредством машинация от изборите от демократите, стачкуващите са имали за цел да попречат на преброяването.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР