Американските правоохранителни органи проверяват редица заплахи, отправени срещу членове на

...
Американските правоохранителни органи проверяват редица заплахи, отправени срещу членове на
Коментари Харесай

Американски конгресмени са били заплашвани в навечерието на предстоящия процес за импийчмънт

Американските правоохранителни органи ревизират редица закани, отправени против членове на Конгреса на Съединени американски щати с наближаването на идния втори развой в Сената против Доналд Тръмп.

Става дума за засечени диалози, в които е говорено да се убиват конгресмени или те да бъдат нападани пред постройката на Капитолия. Това съобщи американски формален представител пред Асошиейтед прес.

Проверяваните от правоохранителните органи закани са сходни на тези, които бяха проверявани преди формалната гала за встъпване в служба на Джо Байдън, съобщи Българска телеграфна агенция. Според поискалия анонимност американски формален представител те са от друго естество и с друга меродавност. Основно те са оповестени в интернет и в чат групи и включват заприказва за набези над конгресмени, когато те отиват или си потеглят от Капитолия, до момента в който трае процесът, добави той.

Американските правоохранителни органи са почнали да се приготвят за опцията във Вашингтон да се върнат въоръжени протестиращи, когато по-следващата седмица стартира процесът в Сената за импийчмънт на Доналд Тръмп за подстрекаване към принуждение. Той ще бъде първият против някогашен президент, отбелязва Асошиейтед прес.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР