Американски военен кораб произведе предупредителни изстрели, след като три военноморски

...
Американски военен кораб произведе предупредителни изстрели, след като три военноморски
Коментари Харесай

Американски военен кораб произведе предупредителни изстрели

Американски боен транспортен съд създаде предупредителни изстрели, откакто три военноморски съда на иранския Корпус на гвардейците на Ислямската гражданска война (КГИР) се приближиха до него и различен патрулен транспортен съд на Съединени американски щати в Персийския залив, заяви американската войска, представена от Ройтерс.

Подобни произшествия са се случвали от време на време през миналите пет години, въпреки че през последната година имаше известно мъртвило, съобщи Българска телеграфна агенция. " Екипажите на американските кораби издадоха многократни предизвестия по радиовръзка и високоговорител, само че съдовете на КГИР продължиха маневрите си в непосредствена непосредственост ", се показва в изказване на американската войска.

" Тогава екипажът на кораба " Файърболт " създаде предупредителни изстрели и съдовете на КГИР се отдалечиха на безвредно разстояние от американските кораби " се добавя в изказването. Подобен случай във водите на Персийския залив се случи и в понеделник, отбелязва Ройтерс.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР