Американски учени от университета в Централна Флорида установиха, че размерът

...
Американски учени от университета в Централна Флорида установиха, че размерът
Коментари Харесай

Може ли да се вярва в пропорциите на мъжкото тяло?

Американски учени от университета в Централна Флорида откриха, че размерът на бицепса при мъжете е назад симетричен на размера на тяхното мъжко достолепие , написа сп. " Фадърли ".
 

Екип от Медицинския факултет към това висше образователно заведение установи, че непрекъснатите занимания със спорт провокират необратими промени в размера на половите органи при мъжете. Големите и систематични физически натоварвания понижават притока на кръв в мъжкото достолепие , което в вероятност се отразява негативно на размера на мъжката горделивост.
 
 ThinkStock/Getty Images

Като прегледен образец откривателите приведоха някои данни - при загуба на всеки 5 кг ненужно тегло се губят от 1 до 3 см дължина на пениса . При това интензивността на тренировките в множеството случаи се явява решаващият фактор - колкото по недопечен е фитнес режимът, толкоз по-малък в последна сметка се оказва пенисът на трениращия.
 

Но постоянните извършения имат и своя позитивна страна , макар загубата на сантиметри. Фитнесът укрепва сърдечносъдовата система и разрешава на мъжете да доближават по-бързо до ерекция.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР