Американски конгресмен извади зареден пистолет в ресторант в Северна Каролина,

...
Американски конгресмен извади зареден пистолет в ресторант в Северна Каролина,
Коментари Харесай

Конгресмен уплаши ресторант, извади зареден пистолет

Американски конгресмен извади зареден револвер в ресторант в Северна Каролина, с цел да потвърди, че оръжията съгласно него са рискови единствено в случай че са в неприятни ръце, съобщи Франс прес.

След като сподели заредения револвер, конгресменът републиканец Ралф Норман съобщи: " Няма да съм като Габи Гифърдс ". Тя е някогашна депутатка в Камарата на представителите, която бе простреляна в Аризона и от този момент е с увреждания.

" Който се готви да стреля против мен, би трябвало да е сигурен, че стреля тъкмо, тъй като в противоположен случай ще отвърна на огъня ", продължи Норман. Той наподобява загатна, че Гифърдс - която след нападението през 2011 година се включи интензивно в акцията за ограничение на огнестрелните оръжия, е можело да не бъде ранена, в случай че е била въоръжена.

" Ако някой влезе в този ресторант и открие огън, аз демонстрирам, че съм в положение да защитя себе си и близките ", изяснява конгресменът в декларация и прибавя, че е направил тази проява пред група последователи на по-строги закони против огнестрелните оръжия в Съединени американски щати. " Просто демонстрирах, че казусът не е в самите огнестрелни оръжия ", прибавя той.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР