Американски изтребители F-15 пристигнаха в Близкия изток. Това съобщиха от

...
Американски изтребители F-15 пристигнаха в Близкия изток. Това съобщиха от
Коментари Харесай

САЩ изпрати изтребители F-15 в Близкия изток

Американски изтребители F-15 дойдоха в Близкия изток. Това оповестиха от Централното командване на Съединени американски щати в обществената мрежа " Екс ".

" 494-та експедиционна изтребителна ескадрила F-15E " Страйк Ийгъл " дойде в зоната на отговорност на Централното командване на Съединени американски щати, с цел да укрепи позициите на Съединени американски щати и да усъвършенства въздушните интервенции в Близкия изток ", се показва в изказването.

По-рано американският министър на защитата Лойд Остин съобщи, че страната му е нараснала ескадрилите на американските изтребители в Близкия изток и акцентира, че " Министерството на защитата на Съединени американски щати е изцяло готово да разположи спомагателни средства, в случай че е належащо ".
 Съединени американски щати са подготвени да изпратят още военна помощ на Израел
Съединени американски щати са подготвени да изпратят още военна помощ на Израел

Съединените щати имат намерение да застанат един до друг с Израел във войната му против Хамас

Палестинското придвижване " Хамас " предприе най-голямата си офанзива против Израел от години, като изстреля поредност ракети от линията Газа и изпрати бойци през границата.

На собствен ред Израел отвърна, нанасяйки удари против цели на " Хамас " в Газа. Израелските медии оповестяват за престрелки сред палестински бойци и силите за сигурност в Южен Израел.

Вчера израелският министър председател Бенямин Нетаняху се зарече да унищожи " Хамас ", като предизвести, че ожесточената на отговора на страната му на офанзивите от " Хамас " предходната седмица.

Заплахата му пристигна в миг, когато хиляди палестинци избягаха в южната част на Газа в търсене на леговище, откакто преди допустима наземна атака в Газа, където броят на жертвите от израелските въздушни удари набъбна до най-малко 1900 души.
 Турция упрекна Съединени американски щати, че ще провокират
Турция упрекна Съединени американски щати, че ще провокират " съществено кръвопролитие " в Газа

Ердоган разкритикува изпращането на американски самолетоносач край Израел
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР