Американската телевизионна корпорация Фокс се извини на зрителите за средния

...
Американската телевизионна корпорация Фокс се извини на зрителите за средния
Коментари Харесай

Фокс се извини за средния пръст на Роби Уилямс

Американската телевизионна корпорация " Фокс " се извини на феновете за междинния пръст, който английският артист Роби Уилямс сподели на церемонията по откриването на Световното състезание по футбол в Русия.

" Бяхме в живо предаване и нямаше по какъв начин да знаем (какво ще се случи) по време на осъществяването (на Роби Уилямс) и се извиняваме ", споделя " Фокс " за случая пред " The Hollywood reporter ".

Досега нито Уилямс, нито неговите представители, са обяснили на какво или кого е отдаден междинният пръст, показан на церемонията. ББС оповестява, че жестът не е бил забелязан онлайн от феновете във Англия, само че е необятно обсъждан в обществените мрежи.

Певецът сподели междинен пръст тъкмо пред камерата, до момента в който изпълняваше парчето си " Rock Dj ". Той изпя думите " Направих това гратис " (But I did this for free) и изстреля " поздрава " с пръст.

Подобен жест направи и певицата M.I.A. по време на " Супер боул " през 2012 година, до момента в който изпълняваше парче дружно с Мадона.

Преди абсурда Уилямс бе декларирал, че е доста вдъхновен от своето завръщане в Русия, с цел да пее на церемонията по разкриване на шампионата. Той призна пред " Ройтерс ", че е бил помолен да не извършва парчето си " Купонясвай като руснак " (Party like a russian) от 2016 година, с което се иронизират някои особени привички на съветските олигарси.

Това парче провокира сериозен отзвук в Русия, а някои локални издания даже приканиха страната да забрани на Уилямс да пее в страната.

На церемонията британецът в действителност не извърши въпросното парче, само че пък избухна със междинен пръст. Той изпя шлагерите си " Нека те развличам " (Let me entertain you), " Чувствай (Feel) и " Ангели " (Angels). Последната ария бе изпълнена в дует с съветското сопрано Аида Гарифулина.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР