Американската попзвезда и приятелка на най-добрия ни тенисист Григор Димитров

...
Американската попзвезда и приятелка на най-добрия ни тенисист Григор Димитров
Коментари Харесай

Приятелката на Григор се моли за жертвите от Лас Вегас


Американската попзвезда и другарка на най-хубавия ни тенисист Григор Димитров Никол Шерцингер изрази съпричастност с околните на жертвите от касапницата в Лас Вегас.

Тя разгласява фотография на града с трогателно обръщение, в което споделя, че се моли за всички и за един по-добър свят.
Както е известно, късно вечерта в неделя 64-годишният Стивън Падок стреля по 22 000-те хиляди фенове на концерта навън на Джейсън Олдийн, като умъртви 59 души. Ранените пък са над 500. Извършителят откри огън от 32-ия етаж на хотел " Мандалей бей ", намиращ се край мястото, на което се организираше концертът. Преди хотелската му стая да бъде щурмувана от полицията, той се  самоуби. В стаята бяха открити над 10 огнестрелни оръжия.

Публикация, споделена от Nicole Scherzinger (@nicolescherzy) на

Подобни послания на съпричастност насочиха и други известни персони.

Междувременно стана ясно, че американската легенда на плуването Майкъл Фелпс е можел да бъде измежду жертвите на зверското всеобщо ликвидиране. 23-кратният олимпийски първенец, който е спортистът с най-вече златни олимпийски оценки за всички времена, разкри, че също е бил измежду гостите на фестивала за кънтри музика. Той и брачната половинка му Никол обаче си тръгнали ден преди да се случи касапницата.

“Това е фотография, направена в петък вечерта. Аз и Никол бяхме там с приятели… Тази заран се разсъниха от известията на нашите другари и родственици, които желаеха да се уверят, че сме се прибрали вкъщи и сме на несъмнено място… Моите мисли и молебствия са с всички тези потърпевши хора ”, написа Майкъл Фелпс в “Инстаграм ”.

Публикация, споделена от Michael Phelps (@m_phelps00) на
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР