Американската писателка Елизабет Гилбърт, авторката на на бестселъра Яж, моли

...
Американската писателка Елизабет Гилбърт, авторката на на бестселъра Яж, моли
Коментари Харесай

Елизабет Гилбърт спира романа „Снежната гора“ заради войната в Украйна

Американската писателка Елизабет Гилбърт, авторката на на бестселъра „ Яж, моли се, бит “, разгласи, че отменя плануваното излизане на новия си разказ, чието деяние се развива в Русия, поради войната в Украйна.

Гилбърт има персонална връзка с Украйна, като е била там неведнъж и е имала доста украински другари. Тя изрази загрижеността си за хората в Украйна и реши да се концентрира върху филантропичните старания, с цел да помогне на тези, които са отказали от войната.   

" Сега не е моментът да обявявам книгата ", озаглавена " Снежната гора "   (The Snow Forest), чието деяние се развива в Сибир ", сподели тя във видеопослание, оповестено в профила й в Инстаграм. " Не желая да способствам за тъгата на хората, които са страдали и не престават да страдат от изключителна болежка ".

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Elizabeth Gilbert (@elizabeth_gilbert_writer)

“Оттеглям тази книга от графика за издаване ", изясни авторката. " Работя по други планове и съм решила да насоча вниманието си към тях ". Гилбърт е взелa решение да забави публикуването на романа, с цел да може да се концентрира върху филантропичната си работа. " Снежна гора " е история за нашето време, която задава въпроса за персоналната отговорност във времето на спор.  И тя се ангажира с персоналния си израз на отговорност. 

Гилбърт описа предходната седмица, че е била вдъхновена от новия ковид. Тя е живяла в изолираност по време на пандемията, заобичала е това и " жадува за още по-дълбока тишина ", отбелязва АП. В опит да си показа до каква степен може да се отдалечи човек от актуалния свят, тя си припомнила публикация в списание за семейство, което се криело в сибирската пустиня в продължение на половин век.

“Снежната гора ” споделя историята на момиче с “голям нравствен и креативен гений, израснало надалеч, надалеч, надалеч от всичко, което назоваваме обикновено ", сподели тогава Гилбърт.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Elizabeth Gilbert (@elizabeth_gilbert_writer)

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР