Американската певица и актриса Майли Сайръс разкри своя интимна тайна,

...
Американската певица и актриса Майли Сайръс разкри своя интимна тайна,
Коментари Харесай

Майли Сайръс скъса с гаджето, пусна нова песен и призна кога е правила секс за пръв път

Американската певица и актриса Майли Сайръс разкри своя интимна загадка, написа таблоидът The New York Post.

Изпълнителката, чиято звезда изгря с помощта на нейното присъединяване в сериала на Дисни " Хана Монтана ", призна, че за пръв път е правила секс на 16-годишна възраст.

" Дотогава се пазех. Но през 2008 година срещнах Лиам Хемсуърт. С него отидох до края за пръв път ", е уточни тя, представена от американско издание.

Сайръс и Хемсуърт имаха много бурна близо 10-годишна връзка, по време на която непрестанно се събираха и разделяха. Двамата се сгодиха през 2012 година, само че година по-късно се разделиха.

Певицата от Нашвил и австралиеца се събраха още веднъж през 2015 година и три години по-късно подписаха брак на скромна гала в общия си дом. Бракът им обаче просъществува за по-малко от година, след което те се разведоха.

Месец след развода си екранната Хана Монтана бе засечена в интимна непосредственост с предприемачката Кейтлин Картър, а през ноември 2019 година Майли и Коди Симпсън, които бяха доста положителни другари преди този момент, започнаха интимна връзка.

В деня обаче, в който излезе най-новото парче на Майли - Midnight Sun, тя разгласи в Инстаграм лайв, че двамата са разграничени, с цел да " работят по себе си самостоятелно ". Тя обаче обясни, че към момента остават доста положителни другари и почитателите не трябва да се учудват, в случай че ги видят да хапват пица дружно да вземем за пример след седмица.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР