Американската компания GMC разпространи информация за новото си 100% електрическо

...
Американската компания GMC разпространи информация за новото си 100% електрическо
Коментари Харесай

Електрическото GMC Sierra идва през 2024 година

Американската компания GMC популяризира информация за новото си 100% електрическо пазарно предложение- Sierra EV Denali Edition 1, което обаче ще бъде стартирано на пазара едвам през 2024 година, а с моделното потомство 2025 година на електрическия автомобил, в продажба ще бъдат пуснати също по този начин и неговите версии Sierra EV AT4 и Elevation.

Като съществени акценти при Sierra EV Denali Edition 1 от GMC показват предстоящ свободен пробег от 640 километра, мощ на задвижващата система от 754 конски сили, интегрирана система за подаване на електрическа сила към вторични уреди и принадлежности, както и опция за зареждане на интегрираната батерия с потенциал от до 350 kW. Благодарение на последната си функционалност, електрическият автомобил ще може да получи спомагателна самостоятелност от до 160 километра за едвам 10 минути на зарядната станция.



По отношение на динамичността на пътя, от GMC разясняват, че в режим Max Power, Sierra EV Denali Edition 1 ще може да се форсира от 0 до 96 км/ч за по-малко от 4.5 секунди.

Благодарение на дейното си въздушно окачване, Sierra EV Denali Edition 1 дава обещание да предложи освен удобно пътно държание, само че и опция за увеличение на остоянието на купето от пътя с спомагателни до 5 сантиметра.

От GMC показват, че базовата цена на Sierra EV Denali Edition 1 е избрана на 107 000 щатски $, до момента в който тази на останалите модификации на електрическия автомобил ще бъде от 50 000 щатски $.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР