Американската компания, доставяща продукти и услуги за информационна и интернет

...
Американската компания, доставяща продукти и услуги за информационна и интернет
Коментари Харесай

Symantec придоби Luminate

Американската компания, доставяща артикули и услуги за осведомителна и интернет сигурност Symantec анонсира придобиването на израелската Luminate Security. Компанията е частно сдружение, което, както показват от Symantec в особено прес известие, е пионер в обезпечаването на сигурността на софтуерно дефинирания периметър със своя лична технология: Secure Access Cloud. Очаква се технологията на Luminate да бъде интегрирана в Symantec Cyber Defense Platform. Това ще разреши на клиентите на платформата да доближават по предпазен и благонадежден метод работни натоварвания и приложения, без значение от мястото им на разполагане и инфраструктурата, чрез която те биват достъпвани, изясняват от Symantec.

„ Днешните комплицирани закани и офанзиви показват неповторими провокации, които изискват кардинално нов метод на мислене, подобен, който излиза оттатък рамките на метода, насочен към периметъра, разчитащ на архитектури, чиито дизайн не е съгласуван с появяването на облака. Технологията на Luminate Secure Access Cloud е естествено конструирана за днешния заоблачен, безпериметърен свят. Тя разрешава на организациите да наложат частен „ без-DNS-ов “ надзор на достъпа, позволявайки на потребителя свързване само със характерни запаси и приложения, за които те са авторизирани да употребяват “, гласи част от известието на Symantec.

Luminate е основана в Тел Авив компания, която е учредена през 2017. Компанията популяризира своята платформа, като сполучлив артикул, чрез който, потребителите му могат да се свързват от всяко едно устройство, от всяка точка по света към корпоративните приложения, ситуирани локално или в облака, по един предпазен и благонадежден метод.

Финансовите параметри на договорката не се разкриват.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР