Американската дизайнерка на сватбени рокли Вера Уанг показа изумителното си

...
Американската дизайнерка на сватбени рокли Вера Уанг показа изумителното си
Коментари Харесай

Дизайнерката Вера Уанг поддържа младостта си с водка и сън

Американската дизайнерка на сватбени рокли Вера Уанг сподели изумителното си плътно тяло и разкри, че поддържа младежкия си външен тип и благодарение на водка и прекрасен сън, заяви сп. People.

През май 71-годишната дизайнерка изуми потребителите в обществените мрежи, като разгласява фотография в оранжев състезателен топ и бели къси панталони.

Vera Wang stuns people how young she looks at 71 years old

— HopClear (@HopClear)
Уанг отбелязва, че вниманието към външния ѝ тип я изненадва.

" Аз съм дизайнер, демонстрирам други дами, които обличам. Докато работех за сп. Vogue, постоянно съм била зад камерата, по тази причина съм се възприемала като основател, а не като обект на разискване ", признава тя.

Дизайнерката изяснява младежката си стегната фигура с това, че на млади години е била професионална фигуристка и е танцувала в американска балетна школа.

" Когато сте физически дейни през първите 16 години от живота си, това остава с вас, доколкото съществува мускулна памет ", разяснява дизайнерката.

Макар че и до през днешния ден тренира, с цел да се грижи за мускулния си тонус, главен и нужен инструмент за поддържане на външния ѝ тип е пълноценният сън. " Трябва да почивам, а сънят регенерира. И несъмнено, водка, тъй като можеш доста добре да се отпуснеш благодарение на коктейл ", прибавя тя.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР