Американската брегова охрана спря издирването на кораб с около 20

...
Американската брегова охрана спря издирването на кораб с около 20
Коментари Харесай

20 души изчезнали с кораб в Бермудския триъгълник

Американската брегова защита спря издирването на транспортен съд с към 20 души на борда, който трябваше да дойде във Флорида след напускането на Бахамите по-рано тази седмица. Той се е движил през Бермудския триъгълник.

Бреговата защита и други хора са претърсили повече от 44 000 квадратни километра за към 84 часа, преди да преустановят търсенето към обяд в петък, оповестиха чиновници на бреговата защита.

Не са разгласили информация за това кой е бил на борда.

„ Нашите мисли и молебствия се насочат към фамилиите на изчезналите хора “, сподели капитан Стивън В. Бърдиан, шеф на седмия регион за реагиране. „ Насърчавам всеки, който има информация за хората на борда, да се свърже с нас допустимо най-скоро “, прибавя той.

Няма сигнал, получен и от радиомаяк за индикация на спешни позиции.

Бермудският триъгълник е митичен сектор от Атлантическия океан, стеснен от Маями, Бермудските острови, Бахамите и Пуерто Рико, където десетки кораби и самолети са изчезнали при необясними условия.

Въпреки че във връзка с Бермудския триъгълник има редица странни теории, никоя от тях не потвърждава, че мистериозните изгубвания се случват там по-често, в сравнение с в други сектори на океана.

Много хора се придвижват в региона всеки ден без произшествия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР