Американската автомобилна компания „Chevrolet“ ще финансира завръщането на Кристиано Роналдо

...
Американската автомобилна компания „Chevrolet“ ще финансира завръщането на Кристиано Роналдо
Коментари Харесай

Спонсор на Манчестър Юнайтед иска да върне Роналдо на Олд Трафорд

Американската автомобилна компания „ Chevrolet “ ще финансира завръщането на Кристиано Роналдо в Манчестър Юнайтед, осведоми „ Auto Esporte “. Причината за това не е единствено спортна и възстановяване на представянето на „ алените дяволи “.

Както е известно, 35-годишният португалец игра на „ Олд Трафорд “ в интервала 2003-09 година и по-късно мина в Реал (Мадрид) против 80 милиона паунда. Девет години по-късно Роналдо стана част от Ювентус.

Преди месец Манчестър Юнайтед разгласи интерес към връщането на петкратния притежател на „ Златната топка “, само че това няма да е елементарно. Очаква се Роналдо да взима по 500 000 паунда на седмица.

Сега обаче този разход може да бъде омекотен от „ Chevrolet “. Автомобилната компания по този метод желае да усъвършенства личните си индикатори на пазара.

Американците са забелязали, че за двете години на Кристиано Роналдо в Ювентус продажбите на спонсора на италианския гранд „ Jeep “ са се усили доста. Освен това акциите на „ бианконерите “ на Миланската фондова борса са скочили с 30% от 2018 година насам.

Именно тези финансови индикатори са убедили „ Chevrolet “ да финансира завръщането на португалеца на „ Олд Трафорд “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР