Американската актриса и модел Меган Фокс отложи сватбата си с

...
Американската актриса и модел Меган Фокс отложи сватбата си с
Коментари Харесай

Меган Фокс отложи сватбата си

Американската актриса и модел Меган Фокс отсрочи сватбата си с годеника си Колсън Бейкър, по-известен като рапъра Machine Gun Kelly, съобщИ Us Weekly. Близък на звездната двойка показа, че тя е възнамерявала сватбата си незабавно след първата им среща.


„ Но всичко спря. И двамата са избухливи. В момента те са решили да работят от близко за връзката си, преди да се оженят. Първият опит за обмисляне на тържеството провокира огромно напрежение сред влюбените ”, изясни той.

В същото време източникът означи, че Фокс и Бейкър към момента са дружно, само че не желаят да се връщат към планирането на церемонията. „ Следователно датата на сватбата не е определена и местата за повеждането й не се разискват интензивно “, разясни събеседникът на изданието.

По-рано беше обявено, че Меган Фокс коренно е трансформирала имиджа си. На папарашки фотоси се вижда, че тв звездата си е направила прическа фасул и е боядисала косата си в алено. Фокс се снима с нова прическа в мини рокля на точки и солидно гумено сабо с дебела подметка. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР