Американска стартираща компания реши да се конкурира с Amazon, предлагайки

...
Американска стартираща компания реши да се конкурира с Amazon, предлагайки
Коментари Харесай

Новата компютърна система AiFi с ИИ може да автоматизира всеки магазин

Американска започваща компания реши да се конкурира с Amazon, предлагайки лична система с изкуствен интелект, която е в положение да автоматизира всеки магазин.
Първият добре функционираш напълно автоматизиран магазин в Съединени американски щати показа компанията Amazon, само че напълно скоро съперник на комерсиалния колос ще може да стане всеки търговец, разполагащ с магазин.

Решението, предлагано от експертите на компанията отстранява освен касиерите, а и самите каси. Достатъчно е купувачът да влезе в магазина и да избере нужната стока. Изтеглянето на нужната сума става напълно автоматизирано – фирменият логаритъм с изкуствен интелект независимо прави всичко належащо. С помощта на това решение е допустимо да се автоматизира всеки сега работещ магазин или супермаркет, до момента в който решението на Amazon планува цялостна рационализация на магазина.

AiFi освен може да следи какво се купува и да пресмята сумата на покупката, само че и може да събира данни за държанието на хората. Чрез насъбраната по този метод статистика и разбор на тази информация, програмата с течение на времето се учи по-добре да ръководи магазина и да обслужва клиентите. Масивът данни се дава и на притежателя.

Първият сходен магазин е планувано да бъде отворен за празниците в края на тази година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР