Американката Аманда Анисимова отбеляза успешно завръщане на корта, след като

...
Американката Аманда Анисимова отбеляза успешно завръщане на корта, след като
Коментари Харесай

Аманда Анисимова се завърна на корта с победа, поставените стартираха успешно в Окланд

Американката Аманда Анисимова означи сполучливо завръщане на корта, откакто победи рускинята Анастасия Павлюченкова в мача посред им от първия кръг на шампионата по тенис за дами в Окланд, Нова Зеландия.

22-годишната Анисимова се наложи със 7:5, 6:4 в първия си дуел след пауза от близо 8 месеца, в които тя си бе взела отмора от тениса поради терзания по отношение на менталното си здраве.

В първия сет американката и Павлюченкова записаха общо седем пробива, само че в последна сметка някогашната №21 в света осъществя един повече, с цел да измъкне частта със 7:5, до момента в който във втората Аманда завоюва още на три пъти подаването на своята съперничка по пътя към триумфа си с 6:4, с който тя постави и точка на разногласието.

Така, в спор за място на четвъртфиналите Аманда Анисимова ще срещне поставената под №5 Мари Боузкова от Чехия, която надви над полякинята Магдалена Френх с 6:0, 3:6, 6:4.

Напред в Окланд продължава и третата в схемата Леся Цуренко от Украйна, която победи американката Саша Викъри със 7:5, 6:4. В идващия стадий Цуренко ще срещне французойката Даян Пари.

Към втория кръг продължава поставената под №4 Ема Наваро, откакто американката направи цялостен поврат против чехкинята Линда Фрухвиртова и я надигра с 2:6, 6:4, 6:2.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР