Американецът Дионтей Уайлдър защити световната си титла по бокс за

...
Американецът Дионтей Уайлдър защити световната си титла по бокс за
Коментари Харесай

Защити световната си титла: Дионтей Уайлдър нокаутира Бърмейн Стивърн!

Американецът Дионтей Уайлдър отбрани международната си купа по бокс за експерти в тежка категория на Световния боксов съвет (WBC).
На церемония на професионалня бокс в Ню Йорк Уайлдър се разправи с кандидата Бърмейн Стивърн, като го нокаутира секунди преди края на първия рунд.

За Уайлдър това бе 39-а победа при експертите и 38-а с нокаут, като остава без изгубен мач.

Стивърн записва третата си загуба, като има още 25 победи и едно тъждество.-

Уайлдър сподели още с началния гонг, че ще търси бърза развръзка, като вкара мощен ляв на Стивърн. Последваха още попадения, след което Уайлдър демонстративно се откри, а Стивърн потегли напред, което се оказа капан. С композиция ляв-десен Уайлдър прати Стивърн в нокдаун, само че той съумя да се изправи. Последва нов нокдаун и малко по-трудно ставане, след което Уайлдър го натика и повали край въжетата, като реферът на кръга едвам го отдели от противника, който този път към този момент беше в нокаут.

"Нямам какво да потвърждавам, че съм най-хубавия, тъй като знам, че съм най-хубавият - изригна незабавно след края на багра Уайлдър - Джошуа, обвявявам ти война. Приемаш ли моето предизвикателство? Вече очаквам толкоз дълго, аз знам, че съм същинският първенец, тъй като съм най-хубавият. Готов ли си да го провериш? Светът желае Джошуа - Уайлдър. Без повече криеници и извинения. Дай дата, не се чуди”.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР