Амбър Хърд, бившата съпруга на Джони Деп, даде ексклузивно интервю

...
Амбър Хърд, бившата съпруга на Джони Деп, даде ексклузивно интервю
Коментари Харесай

Амбър, сериозно ли? Обичаш мъжа, когото искаше да съсипеш?

Амбър Хърд, някогашната брачна половинка на Джони Деп, даде извънредно изявление за NBC. И това се случва броени дни откакто правосъдното жури постанови, че тя би трябвало да му заплати 15 милиона $ за клюка.

Откъсите от този диалог с журналистката Саванна Гатри, които попаднаха в цифровото пространство, повдигнаха доста въпроси и провокираха куп реакции.

На въпрос на Гатри дали се е сбъднало това, което Джони е написал до Хърд - че я чака международно оскърбление, актрисата дава отговор:

„ Знам, че е споделил това. Аз от своя страна дадох показания. Знам, че не съм добра жертва. Наясно съм с това. Не съм добър облик. Не съм съвършена жертва. Когато дадох показания обаче помолих журито да се държат с мен като с човешко създание. “

А след това добавя: „ Страхувам се, че каквото и да върша, каквото и да кажа, без значение по какъв начин го споделям, че с всяка стъпка, която върша, ще му давам нова опция да ми отнеме правото на глас. Това беше и концепцията на делото – да ми отнеме опцията да показвам мнението си. “

Джони Деп осъди Амбър Хърд за клюка, откакто в публикация, която тя написа 2 години след края на връзката им, се показа като „ обществена персона, жертва на домашно принуждение “. Макар и да не загатва името на Деп, публиката бе уверена, че приказва за него.

На въпроса за какво е разгласила текста, Абър споделя: „ Моята обява не беше за връзката ми с Джони... Целта ми беше да изразя мнението си на всемирен тематики. Това не трябваше да касае него. Разполагах с юристи, които прегледаха черновите. “

"Текстът беше оповестен в кулминационната точка на придвижването MeToo. Много известни мъже изгубиха работата си и репутацията си. Това ли искаше за Джони Деп? ", пита Саванна Гатри.

„ Разбира се, че не. Не ставаше въпрос за него. “, дава отговор Амбър. А по-късно признава, че в действителност е обичала Деп.

„ Да, безусловно. Обичам го. Обичах го с цялото си сърце. Дадох всичко от себе си, с цел да спася тази пагубна връзка. "

Актрисата споделя още, че към този момент е майка и за нея бъдещето е да бъде майка, а не да се раздира сред отговорността си на родител и диалози с юристи.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР