Amazon за пореден път разби рекордите си по продажби. Изглежда

...
Amazon за пореден път разби рекордите си по продажби. Изглежда
Коментари Харесай

Amazon счупи рекорда си по продажби на Prime Day

Amazon за следващ път разруши върховете си по продажби. Изглежда тазгодишното годишно понижение, известно като Prime Day, към този момент е донесло рекордни доходи за компанията.
Всяка година Amazon провежда сходна ликвидация. В тазгодишното издание потребителите имаха шанса да избират всред повече от 1 млн. артикули на понижение. Все още не са известни формалните числа за Prime Day 2018, само че от Amazon потвърдиха, че те са по-добри от рекордните миналогодишни.

Любопитното е, че всичко това се случва и макар проблемите на уеб страницата. Припомняме, че промоционалният ден на Amazon стартира с много неприятности. Множество консуматори се оплакаха, че не могат да влязат в уеб страницата и да се възползват от офертите.

Засега е ясно, че измежду най-продаваните артикули в Съединените щати на тазгодишния Prime Day са били Fire TV Stick с гласов помощник Alexa (19.99$ на промоция; 39.99$ без намаление), Echo Dot (29.99$ на промоция; 49.99$ без намаление) и таблетът Fire 7 с Alexa (29.99$ на промоция; 49.99$ без намаление).

Amazon Prime Day 2018 в действителност продължи 36 часа. Освен техника, компанията предложи и редица аксесоари и облекла на понижение. Очакваме в околните дни да разберем и точната цифра на продажбите на компанията. С нея ще стане ясно и какъв е новият връх на Amazon от Prime Day.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР