Amazon връща хиляди свои служители в офисите поне за три

...
Amazon връща хиляди свои служители в офисите поне за три
Коментари Харесай

Amazon връща служителите в офисите

Amazon връща хиляди свои чиновници в офисите най-малко за три дни седмично, заяви изпълнителният шеф Анди Джаси в петък.

Заповедта влиза в действие на 1 май и бележи завършек на политиката за отдалечено или хибридно ръководство. Това идва и месец откакто Amazon удостовери проектите си да редуцира повече от 18 000 служащи поради несигурността в стопанската система.
-->
„ Не е елементарно да върнем доста хиляди чиновници назад в нашите офиси по целия свят, тъй че ще дадем на екипите, които би трябвало да свършат тази работа, известно време, с цел да разработят проект “, споделя Джаси в известие. „ Знаем, че първоначално няма да е съвършено, само че преживяването в офиса непрекъснато ще се усъвършенства през идващите месеци (и години).... “

Джаси също по този начин сподели, че условията за персонално наличие ще дадат подтик на локалните стопански системи, където се намират офисите на Amazon, като уточни „ градските централи на компанията в Puget Sound, Вирджиния, Нешвил и десетките градове по света. ”
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР