Amazon продължава селекцията си за домакин на втората централа на

...
Amazon продължава селекцията си за домакин на втората централа на
Коментари Харесай

Amazon сведе до минимум кандидатите за домакин на втората си централа

Amazon продължава селекцията си за хазаин на втората централа на колоса, наречена HQ2. Източници на Wall Street Journal настояват, че след следващото отсяване в този момент има единствено „шепа“ градове, които се борят за достойнството. Сред тях са огромните Далас и Ню Йорк , до момента в който други обсъждани кандидатури като Атланта, Денвър и Торонто са отпаднали напоследък.
В същото време излиза наяве, че Amazon води договаряния и с управата на други градове, които в началото не са били в листата. Това е за да име авариен проект , в случай че по някакъв метод първият избор се провали. Засега диалозите са напълно във финансови параметри – с други думи, какви пари ще би трябвало да влага Amazon в града, с цел да получи утвърждението му.

Гигантът към този момент се зарече, че ще разгласи избора си до края на 2018 година Засега компанията не дава никаква информация за това кой е най-вероятният победител и кои са неговите подгласници. Мистерията може да е вълнуваща за безпристрастните, само че основава и евентуални проблеми. Освен, че към този момент породи разговори сред градските управи в разнообразни елементи на Съединени американски щати, процесът по селекцията кара и компании за недвижими парцели да купуват земи в евентуалните градове с вярата, че пазарът ще избухне, когато Amazon отвори там офиса си. Градовете, които обаче не завоюват, могат да се окажат на алено поради ненужно изхарчени запаси.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР