Аматьори от цяла България започват битката за титлата при начинаещите

...
Аматьори от цяла България започват битката за титлата при начинаещите
Коментари Харесай

Започва първият уикенд турнир на ИТЛ в парка Заимов

Аматьори от цяла България стартират борбата за купата при начинаещите в първия уикенд шампионат на Интерактив тенис MG Open 2018. Надпреварата ще се организира на кортовете на MG Tennis Club в парка „ Заимов “.

Жребият се тегли в 11.30 часа, квалификациите са в 12.00 часа, а мачовете от главната скица започват не преди 14.30 часа. В конкуренцията се включват играчи от най-голямата аматьорска лига в България, които нямат доста опит на шампионати, само че са изкушени от опцията да играят в един от най-модерните тенис комплекси в столицата.

MG Tennis Club разполага с три закрити корта с съвършена GreenSet настилка, подобаваща за всевъзможни тенисисти и стилове на игра. Различните пластове поемат натоварването от гърба и ставите, като обезпечават оптимален комфорт и сигурност. В свободното от игра време състезателите могат да разхлабен във външното кафене на комплекса и да се приготвят за идващите си мачове.

В неделя MG Open 2018 продължава с шампионат, който е и за начинаещи, и за напреднали. Участниците ще играят за премиите на Хед България, като на кортовете ще излязат тенисисти от няколко града на България. От Интерактив тенис оповестяват, че до края на събота, 24 ноември, е отворено записването за започващия в понеделник Девети вечерен шампионат, категория 500. Битката за първите места ще е жестока. Няколко играчи, които доближат до полуфиналите, имат късмет да натрупат задоволително точки, с цел да вземат участие във финалите на лигата от 10 до 20 декември.

ITL Finals 2018 ще съберат тенисистите с най-хубави изяви в шампионатите категория 500 и 1000 през годината и ще излъчат неофициалния първенец на Интерактив тенис.

Повече детайлности за ИТЛ и за шампионатите на лигата можете да намерите тук.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР