Аманда Анисимова започна новия сезон по впечатляващ начин, след като

...
Аманда Анисимова започна новия сезон по впечатляващ начин, след като
Коментари Харесай

Емоционалното интервю на Анисимова: Представяте ли си, че победих Наоми Осака?

Аманда Анисимова стартира новия сезон по впечатляващ метод, откакто подвигна купата на един от подготвителните шампионати в Мелбърн, а през днешния ден американката се поздрави с една от най-бележитите победи в кариерарата си, откакто реализира впечатляващ поврат над Наоми Осака и по този метод се класира за четвъртия кръг на Аустрелиън Оупън. 20-годишната състезателка мъчно сдържаше страстите си по време на конференцията в Мелбърн, само че въпреки всичко отговори на въпросите на интервюиращите, а ето какво тъкмо показа тя:

" Искам просто да се насладя на момента. Изключително щастлива съм. Мачът в действителност беше необикновен и доста оспорван. Изпитвах напрежение, защото играех против Наоми за пръв път. Струва ми се нереално. Много съм щастлива от триумфа и е тъжно, че и не е допустимо и двете да спечелим, защото мисля, че тя е доста прелестно момиче и тези моменти са много сложни. В момента просто съм щастлива.

Мисля, че тя е доста въодушевяващ състезател. Постигнатото от нея през последните няколко години е необикновено. Харесва ми какъв брой неподправена е тя. Наоми е страхотна и е един от най свежите облици в тура. Много е занимателна и сладка и беше ужасно, че през днешния ден най след това получих опцията да играя против нея. Знаех, че би трябвало да дам всичко от себе си и да бъда допустимо най нападателна. Не знам дали съумях да го направя, тъй като през множеството време усещах, че тя е по-агресивната от нас. Мисля, че сервисът ми е това, което ми оказа помощ най-вече през днешния ден.

Много обичам да играя пред австралийските почитатели. Мисля, че са доста сладки. Много е занимателно да играя тук, защото атмосферата е доста сходна на тази на US Open. Последният шампионат беше доста добър за мен, само че беше много по-малък. Нямах самообладание да играя на Australian Open и да изляза на огромната сцена. Атмосферата е невероятна. Мисълта за тези моменти ме стимулира по време на тренировките. По време на тайбрека ме побиха тръпки. Чувството е необикновено и всички старания, които поставям, са тъкмо с тази цел.

Миналата година в действителност беше доста сложна за мен. Съмнявах се дали в миналото още веднъж ще стигна до мачове като този. Непрестанно се опасявах, че ще се контузя и в никакъв случай повече няма да мога да играя на шампионат от Големия шлем. Миналата година не беше добра и не бях удовлетворена от резултатите си. Много съм щастлива, че с екипа ми успяхме да проведем доста добра подготовка преди сезона в Маями. Благодарна съм, че имам такива страхотни хора към себе си. Без тях нищо от това нямаше да е допустимо и това демонстрира какъв брой е значимо с какви хора се обграждаш. Атмосферата в екипа доста ми оказа помощ да възвърна най-хубавото си равнище след тежката 2021-а. " - приключи тя.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР