Алваро Мората е възхитен от чисто човешкото отношение на Кристиано

...
Алваро Мората е възхитен от чисто човешкото отношение на Кристиано
Коментари Харесай

Мората: Роналдо е като умния чичо в семейството, който разказва вицове

Алваро Мората е очарован от чисто човешкото отношение на Кристиано Роналдо към своите съотборници в Ювентус. Двамата нападатели са съотборници в Торино, откакто преди време бяха такива и в Реал Мадрид. Двамата имат цели 8 години разлика, само че португалецът по никакъв метод не се държи пренебрежително.

“Когато бяхме в Мадрид, разликата във възрастта ни беше по-видима и аз си бях като дете. Но помня по какъв начин по време на една предсезонна подготовка той ми подари телефон и се държеше ужасно с мен”, описа испанецът пред “Марка”.

" Роналдо е обичан събеседник на всички в Ювентус. Лично аз към този момент си приказвам с него за всичко - продължи Мората. - Дори за неща, за които не можете да си визиите. Той е като един интелигентен чичо, който непрекъснато споделя анекдоти. На последната ни обща вечеря с тима говорихме за храна. Кристиано ни попита дали знаем какви са индикаторите на даден човек, който не се храни. Никой не знаеше и останахме сюрпризирани, че той имаше цялата информация. Роналдо несъмнено обича да чете доста и да се учи”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР