Алое вера придоби популярност през последните няколко години заради ползите

...
Алое вера придоби популярност през последните няколко години заради ползите
Коментари Харесай

Как да консумираме алое вера за здравословно отслабване

Алое вера закупи известност през последните няколко години поради изгодите за здравето, които обезпечава. И е мъчно едно нещо да не стане известно, откакто е обвързвано с фразата загуба на тегло. Алое вера е потребно при намаляване заради детоксикиращите свойства, които има.

Повечето хора, които желаят да отслабнат или се борят като цяло с килограмите, сигурно знаят за това. Но това, което множеството от тях не знаят, е по какъв начин да го вкарат в диетата/рутината си за здравословно намаляване. Ето четири метода, по които можете да консумирате алое вера, с цел да извлечете оптималните му изгоди.

Най-добрият метод да консумирате алое вера, е да го консумирате със сокове и потребни смутита. Това освен ще усили оптимално изгодите от него, само че и ще направи усета му по-добър.

1. Сок от алое вера с лимон

 Алое вера за намаляване

Този сок може да се употребява всяка заран на празен корем и не би трябвало да пиете нищо един час, откакто сте го изпили. Детоксикиращото свойство на алое верата му оказва помощ да прочисти тялото от отрови. Сокът също по този начин прочиства червата, което оказва помощ да поддържаме положително придвижване на червата.

Как да извършите сока: Вземете една чаша вода и прибавете към нея сок от един лимон. Вземете една супена лъжица гел от алое вера (за предпочитане от растението, а не пакетирана). Сложете този разтвор в тиган и го загрейте при непрестанно бъркане (докато гелът се смеси с водата). След това прибавете 1 супена лъжица мед и я оставете да се разтвори.

2. Чай от алое и джинджифил

Този чай може да бъде най-хубавата напитка в средата на следобеда. Има доста здравословни свойства от джинджифила като антибактериални, противовъзпалителни, предизвиква здравословното храносмилане и също по този начин предотвратява задържането на течности. Тези свойства, когато се комбинират с алое вера, спомагат за премахването на мазнините от тялото.

Начин на подготвяне на чая: За да извършите този апетитен чай, настържете 1 супена лъжица джинджифил и прибавете към него 1 чаена лъжичка сок от алое вера. Добавете тази примес към чаша вода и я оставете да заври. След като гелът се смеси добре с водата, изключете котлона. Сега оставете сместа да изстине за 10 минути.

3. Сок от ананас, краставица и алое

 Детокс с алое

Най-доброто време за консумация на този сок би било, откакто сте обядвали. Ананасът има способността да усъвършенства храносмилането и да детоксикира тялото ви. Краставицата хидратира и съдържа фибри, което в допълнение усъвършенства храносмилането.

Начин на подготвяне на сока: За да извършите този сок, ще ви трябват парче ананас, супена лъжица гел от алое вера, чаша вода и половин краставица. Поставете всички съставки в блендера и разбийте добре, до момента в който получите гладка текстура. Приемайте това смути, когато се чувствате гладни или откакто сте обядвали.

4. Смути от портокал, ягоди и алое вера

Нискокалорични и безвредни за диабетици, ягодите са превъзходен плод за намаляване. Ягодата също е богата на фибри и е мощно почистващо средство. Като комбинирате портокал, алое вера и ягоди, можете да извършите страхотна антиоксидантна напитка за здравословно намаляване.

Как да извършите смутито: За да приготвите този сок, изстискайте малко свеж портокалов сок. Добавете три до четири резена ягоди и една супена лъжица свеж сок от алое вера. Сложете всичко това в блендер дружно с половин чаша вода. Блендирайте до гладкост и сте подготвени.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР