All inclusive. Слабите и фини дами да му мислят, там

...
All inclusive. Слабите и фини дами да му мислят, там
Коментари Харесай

All inclusive изобилие: Как да запазим добрата си форма?

All inclusive. Слабите и фини дами да му мислят, там има всичко и то в огромни количества. А въпреки това не е разумно да си се трудил цяла година във фитнеса за плосък стомах и тъкмо когато би трябвало да се покажеш, базата всичко включено в цената да скапе визията ти. Как да не позволим това да се случи, макар че се изкушаваме да изядем всичко?

Първите дни е мъчно, тъкмо за това си преценете какъв брой дни имате и знайте, че храната се повтаря, даже през днешния ден да не сте съумели да си вземете от изкусителните кюфтенца, след няколко дни още веднъж ще имате опция.

Вкъщи е мъчно да прекалим, менюто ни не постоянно е четиристепенно, а тук като се изключи че има четири степени има и няколко разнообразни менюта. 5% от храните не са по усета ни и въобще не бихме ги пробвали, други 5% бихме яли всеки ден и остават 90%, с които някак би трябвало да се оправим.

Тук на помощ ни идва количеството, вземете си един черпак чорба, дребна паница за салата, в която, в случай че обичате доста салата, можете да сложите от всеки тип, ще сте пробвали всичко, без да прекалите. Основното ви затруднява, тъй като има риба и месо и зеленчуци, сложен избор.

Вземете си по малко от всичко, което ви харесва, само че без гарнитура. Тя ненужно натоварва организма, нормално има сосове - възползвайте се от тях. Предястията също ги оставете за идващия път. Не бързайте с яденето, насладете се на момента в който има всичко, даже чаша хубаво вино. Можете да си вземете в допълнение от храната, която ви е харесала най-вече, само че това не е добра концепция. Неусетно ще преядете, а има още какво да опитате.

 All inclusive обилие: Как да запазим положителната си форма?

Останало ви е място за десерт, само че по какъв начин да решите плод или пастичка, всичко е толкоз вкусно? Правилото би трябвало да бъде единствено едно. Всичко се повтаря през дните на престоя ви, ще можете да пробвате от всичко, а пък и идващото хранене е единствено след два часа не се запасявайте!

Идеята е че има всичко когато и да е, вземайте си малко, насладете се на храната, тя не би трябвало да ви натоварва, а да ви носи наслаждение.

Освен това надали някой ще обърне внимание, в случай че почивката ви е към този момент към края си, а по този начин и не сте се наситили на прелестните баклавички, и си извършите ЕДИН вреден обяд единствено със сладичко и ароматно кафе. Начини има, единствено не забравяйте, че е значимо по какъв начин изглеждате и по какъв начин се чувствате по едно и също време.

От друга страна и да не сте се трудили цяла година във фитнеса за плосък стомах, този режим на хранене може да направи почивката ви ненадейно приятна.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР