Алена Каверина, която според съобщенията в медиите е любима приятелка

...
Алена Каверина, която според съобщенията в медиите е любима приятелка
Коментари Харесай

Украинската приятелка на Жан-Клод Ван Дам подлуди Ибиса

Алена Каверина, която съгласно известията в медиите е " обичана другарка " на известния артист Жан-Клод Ван Дам, показа плажни фотоси в профили си в Instagram.

Момичето театралничи на фона на морето в топ с флорален принт и розови бикини. Визията е допълнена от стилни слънчеви очила и бижута.

Ван Дам е публично женен за актрисата Гладис Португес от доста години, само че понякога взаимни фотоси на екшън звездата с Каверина попадат в пресата.

Снимка: Instagram  Украинската

Според известия в медиите двойката по този начин и не популяризира " романтиката си ", която продължава към този момент от към 11 години. На всемирски събития артистът към момента се появява в компанията на законната си брачна половинка.

Каверина е родена в Кривой Рог. Тя се среща с артиста през 2009 година в Тайланд. Според слуховете, по време на връзката, Жан-Клод е дал на Алена два жилището и заплаща живота ѝ в чужбина.

Ще напомним, през лятото на 2020 година стана известно, че Netflix снима комедиен екшън " Последният наемник " с Ван Дам в основната роля в Украйна.
Снимка: Instagram  Украинската

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР