Александра Наумова посочи, че тези наркотични вещества са от вида

...
Александра Наумова посочи, че тези наркотични вещества са от вида
Коментари Харесай

Нова ”дизайнерска дрога” е открита на митниците frognews.bg

Александра Наумова уточни, че тези наркотични субстанции са от типа на синтетичните – канабиноиди, с сходно на канабисовото деяние: " Проблемът е, че не е изследвано по какъв начин тези субстанции въздействат върху човешкия организъм и потребителят ще бъде като тестов опит в действителност. Това е опасност за човек. “

 

Също по този начин в незаконни колета митническите лаборатории откриват и допингови вещества: " Те се популяризират нелегално във фитнесите. Тяхното въздействие върху човешкия организъм е с висока степен на риск, и безконтролното им разпространяване и потребление също е проблем ", оповестява Агенция " Фокус “.

 

По думите на експерта, подправянето на медикаментите също е проблем, тъй като напоследък сме изследвали много такива хванати контрабандни форми, опаковки, с надписи какво съдържат тези лекарства: " В много от тях не се открива дейна съставна част, което представлява измама за потребителите, които употребяват една противозаконна мрежа за разпространяване. От друга страна, някои пък съдържат вещества, които не са тези, които са разказани на етикета на опаковката. "
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР