Александър Зверев срази Андрей Рубльов с 6:4, 6:4 в последния

...
Александър Зверев срази Андрей Рубльов с 6:4, 6:4 в последния
Коментари Харесай

Зверев победи Рубльов на Финалите на АТР в мач без значение

Александър Зверев съкруши Андрей Рубльов с 6:4, 6:4 в последния дуел от груповата фаза на Финалния шампионат на АТР в Торино през 2023-а година.

Рубльов първи стигна до пробив и поведе с 2:0 гейма в откриващия сет, само че Зверев незабавно върна пробива, след което още веднъж взе подаването на своя противник в деветия гейм по пътя към триумфа си в първия сет с 6:4.

Във втория Зверев реализира единствения пробив в седмия гейм и завоюва още веднъж с 6:4 при третия си мачбол, приключвайки мача за 1 час и 42 минути.

По този метод германецът, който е първенец в тази конкуренция от 2018-а и 2021-а година, записа втория си триумф през седмицата, само че все пак той бе без никакво значение.

Причината е, че нещата в тази група станаха ясни още в петък следобяд с успеха на Карлос Алкарас над Даниил Медведев в два сета, която означаваше, че и двамата не престават напред към полуфиналите.

Александър Зверев приключва на трето място в подреждането с баланс от две победи и една загуба, до момента в който Андрей Рубльов остава финален без нито една победа.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР