Александър Томаш ще е новият треньор на Локомотив (Пд). Новината

...
Александър Томаш ще е новият треньор на Локомотив (Пд). Новината
Коментари Харесай

"Локомотив" избра Томаш за треньор

Александър Томаш ще е новият треньор на " Локомотив " (Пд). Новината бе доказана от Dsport и пловдивските уеб сайтове " Пловдив Дерби " и " Трибуна Пловдив ".

Досегашният треньор на пловдивския клуб. Няколко дни по-късно той удостовери, че е безапелационен в решението си. В петък отборът бе воден от легендата на " Локомотив " Христо Колев, който реализира победа с 2:0 над " ЦСКА-София ". След това обаче Колев съобщи, че ангажимента му е била да води отбора единствено в този мач.

Заедно с успеха пристигна и новината, че досегашният притежател на клуба Христо Крушарски се отдръпва и оставя ръководството на нови притежатели. Те още не са показани публично, само че се знае, че става въпрос за огромна компания. Именно новите притежатели са създали избора за треньор. Днес Крушарски съобщи пред Българска национална телевизия, че в случай че зависеше от него, би оставил Тунчев като ментор.

Александър Томаш води за последно " Етър " до края на сезон 2020/21, само че се отдръпна след отпадането на тима от Първа лига. Преди това е бил треньор на " Банско ", " Локомотив " (Горна Оряховица), " Верея " и " Берое ". Заедно с него идват и неговите неизменими помощници - Константин Мирчев и отговорникът за вратарите Тодор Кючуков. Те ще бъдат показани на следващия ден от 15:00 ч.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР