Александър Несторов е млад, образован и борбен българин. За 32

...
Александър Несторов е млад, образован и борбен българин. За 32
Коментари Харесай

Александър Несторов поведе листата на ДПС в 14- ти МИР Перник

Александър Несторов е млад, просветен и борбен българин. За 32 години, Несторов е квалифициран бакалавър по финанси от влиятелно висше образователно заведение в Лондон, Англия. Отчитайки изгодите от вложеното време, старания и ограничения, взема решение да продължи образованието си, като приключва „ Право “ и магистратура „ Противодействие на корупцията “ в България. Изборът на компетентност е целеустремен, защото Несторов осъзнава отрицателните обществени и икономическа измерения на това все по-масово и пандемично проявяване.

Александър е несклоняем в преследването на идеалната цел – гарантиране главните права и свободи на жителите, усилване на икономическата интензивност и независимост на стопанската самодейност. Именно заради тази причина е съпричастен към идеята на Движението за права и свободи, идентифицирайки го като платформа, която предлага нужната културна и идеологическа политическа основа. Движение за права и свободи сполучливо се е позиционирало като мощ, която има ясно сложени хоризонти и правила, чието транспарантно реализиране почива на нужните самостоятелност и непоклатимост на организацията, които са потвърдени във времето.

На идните избори, Несторов е изборът за лидер на листата на Движението за права и свободи в област Перник. Осъзнавайки мащаба на поверената му отговорност, младият политик възнамерява да приоритизира дилемите, концентрирайки се в най-болните въпроси на региона.

Основният акцент в активността му е целенасочени дейности за реализиране на повишение успеваемостта на ВиК мрежата. Чрез вложения в инфраструктурата, целящи да понижат загубите, подбудени в следствие от остарялата преносна мрежа, Несторов има блян да обезпечи успокоение на жителите, че ще бъде обезпечено главното им право на достъп до водоснабдяване на обективна цена.

Другият главен приоритет е понижаване на бюрокрацията. Според Несторов, този резултат е действително осъществим чрез подмяна на разрешителните режими с уведомителни. Подобна мярка ще анулира нуждата от правене на документи от разнообразни институции, с цел да се показват пред други такива, което ще обезпечи крайната цел - облекчение на административните тежести. С фокус върху повишение на успеваемостта, Несторов ще работи за лична отговорност на дейности и бездействия на държавни служители.

Време е дневният ред на Перник, Радомир, Брезник, Трън, Земен и Ковачевци да бъде на жълтите павета и в Народното Събрание!

Гласувайте с №7 в поддръжка на Александър Несторов!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР