Александър Бублик отново стана център на внимание по грешните причини.

...
Александър Бублик отново стана център на внимание по грешните причини.
Коментари Харесай

Това е липса на уважение: Тийм отговори на словесната атака от страна на Бублик

Александър Бублик още веднъж стана център на внимание по неверните аргументи. " Писна ми да възраждам кариерата на всички тези инвалиди " гласяха думите на казахстанеца, които изрече по време на срещата си с Доминик Тийм от първия кръг на US Open. 25-ият подложен не завоюва нито сет против някогашния първенец и по този начин се трансформира в първия надвит от него тенисист на " мейджър " съревнование от над две години и половината насам, а това явно е предиздвикало Бублик напълно да загуби надзор над страстите си.

Впоследствие самият Тийм беше запитан дали е схванал за думите на своя конкурент и очевидно на тогавашния номер три му стана доста неприятно, когато разбра за квалификациите употребявани от казахстанеца по негов адрес, макар че се опита до известна степен да оправдае сътрудника си:

" Сигурни ли сте, че преводът е верен? Ако в действителност е правилно, то това е много жестоко изявление. Има неща, които по принцип не е вярно да бъдат коментирани, било и единствено от почитание към дадения човек. Може би е имал поради нещо друго, какво бих могъл да кажа повече по тематиката " - разяснява Доминатора.

Dominic Thiem was asked about Bublik saying ‘I’m sick of giving careers back to disabled people’ during the match:

“I don’t know if the translation is right, you know. If it is, then it’s a tough saying. Something you shouldn’t say in general just out of respect. But maybe he…
— The Tennis Letter (@TheTennisLetter)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР