Алекс Кръстева напуска Тази събота и неделя по най-хубавия повод,

...
Алекс Кръстева напуска Тази събота и неделя по най-хубавия повод,
Коментари Харесай

Връща ли bTV култова водеща на екран

Алекс Кръстева напуща " Тази събота и неделя " по най-хубавия мотив, който може да се случи на една жена. Къдрокосата чародейка разгласи, че излиза в майчинство, защото е в очакване на първото си бебе. Големият въпрос е кой ще заеме сладката ѝ служба в ефира на bTV. Един от най-упоритите клюки водят към Галя Щърбева, която преди към година бе уволнена от Нова телевизия.

Всъщност за това Галя Щърбева да попълни екипа за идващите най-малко две години, колкото по закон е отпуска по майчинство, стоят и дългогодишната й колежка и другарка Лора Крумова, и Диана Любенова, с която също са доста положителни приятелки, даже прекарват летата си дружно из родното Черноморие, написа " Уикенд ".

Самата Алекс Кръстева пък, преди да влезе в ролята на водещ, дълги години бе кореспондент в " Тази събота и неделя ". Промяната за нея се случи, когато преди 3 години титулярката Мариана Векилска си подаде оставката, с цел да прави кариера в Брюксел, а малко по-късно и водещата на " Култ "  Петя Дикова излезе в майчинство.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР