Албанците са хората, които най-често са арестувани за трафик на

...
Албанците са хората, които най-често са арестувани за трафик на
Коментари Харесай

Албанците - кокаиновите крале на Европа

Албанците са хората, които най-често са задържани за трафик на кокаин в Европа. Втори и трети са надлежно бразилците и колумбийците, показва нов отчет на Европол, отдаден на битката с наркотрафика.

Докладът в детайли разказва Белгия и Нидерландия като " порталите " на кокаина към Европа, оповестява албанската медия Exit News.

Албанските проведени незаконни групи са все по-силно ангажирани с тези действия. Bелгийските и холандските управляващи настояват, че албанците са разширили ролята си в обезпечаването на кокаин и установяването на техни лични контакти в Южна Америка. Те към този момент имат пряк контакт с дистрибутори и дистрибуторски мрежи на едро в Европа.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Цената на опиатите в света се увеличи поради ограничаващи...

Броят на опиатите, достигащи европейските крайбрежия, се е нараснал дружно с незаконните групи, които ги търгуват. Това се дължи частично на разпокъсаността на наркокартелите в Латинска Америка.

Албанци, занимаващи се с разпространяване на кокаин, има в Германия, Швеция, Англия и даже Австралия.

От 2010 година Италия, Германия и Белгия поредно разпознават албански нарушители измежду първите 10 националности на преследваните за трафик на кокаин. През последните години в Австрия, България, Гърция и Швейцария се следи същата наклонност. В Италия албанците са най-видните задгранични наркотрафиканти към 2018 година

Германия пресмята, че 29 от 31-те проведени албански групи се занимават с трафик на опиати. Албанските жители са на второ място след немските жители по закононарушения, свързани с кокаин.

Гърция заяви, че от 2017 година албанските трафиканти се уголемяват в търговията с кокаин и работят с трафикантите в Латинска Америка, с цел да внасят обилни количества от опиатите на гръцка територия за разпространяването им. Албанските жители са на второ място след гърците в страната по закононарушения, свързани с кокаин.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР