Албанските медии коментират разговорите между албанския и британския министър на

...
Албанските медии коментират разговорите между албанския и британския министър на
Коментари Харесай

Незаконни мигранти във Великобритания са заплашени с тежки санкции

Албанските медии разясняват диалозите сред албанския и английския министър на вътрешните работи Бледи Чучи и Прити Пател за ускорение на връщането в родината им на албански жители, живеещи нелегално във Англия, съобщи Българска телеграфна агенция.

Според английските управляващи от общо 4171 мигранти, нелегално влезнали в страната за второто тримесечие на годината, албанците са 27 %.

Медиите цитират информация от английския „ Индипендънт “, отдадена на общите хрумвания за справяне с казуса с огромния брой албанци, опитващи се да преминат Ламанша благодарение на трафиканти на хора.

Споразумението, подписано сред двете страни предходната година, дава опция за ускорено изгонване на нелегално влезнали във Англия албанци. „ Целта е да обезкуражим противозаконните и рискови практики “, разяснява пред английски медии Пател. Тя подчертава, че ще бъдат предоставени по-добри благоприятни условия на младите за законна миграция, която ще разреши на квалифицирани хора елементарен достъп до английския трудов пазар.

Министър Чучи е предизвестил албанските жители, които се пробват да изискат леговище във Англия, че ще бъдат изправени пред тежки санкции, даже затвор, в случай че бъдат хванати при опит да влязат нелегално на острова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР